Aluminiumoxiderad yta armbåge Kruka för gammal och handikappad till salu

Aluminiumoxiderad yta armbåge Kruka för gammal och handikappad till salu

Aluminium Armbåge Kryp, Armbåge Kryp för Gamla, Armbåge Kruka för Handikapptillverkare / Leverantör i Kina, som erbjuder Aluminium Oxiderad Yta Armbåge Kruka för Gamla och Handikappade till Salu, Aluminium Bärbara Badrum Säkerhet Duschstol Badstol Badplats för gammal, Hot Selling Folding Aluminium Walker Rollator Walking Aids för gamla och funktionshindrade och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

Aluminiumoxiderad yta armbåge Kruka för gammal och handikappad till salu

Beskrivning
# JL933L är lättviktig underarmskryck som främst är tillverkad av lätta och robusta extruderade aluminiumrör med anodiserad yta som tål en viktkapacitet på 300 kg. Det övre röret och det nedre röret har självständigt en fjäderlåsstift för justering av manschett och handtagshöjd för att passa olika användare. Ytan är grå, finns även i annan elegant färg. Armar och handtag är ergonomiskt utformade för att minska tröttheten och ge mer bekväm upplevelse. Bottenspetsen är tillverkad av slitstark gummi för att minska olyckan att glida.

Funktioner
»Lätt och robust strängpressat aluminiumrör med anodiserad yta
»Yta med snygg färg
»Det övre röret och det undre röret har självständigt en fjäderlåsstift för justering av manschett och handtagshöjd för att passa olika användare. Den totala höjden är från 37,4 "-49,61" (arm manschett: 4 nivåer, handtag: 10 nivåer)
»Ergonomiskt utformad polypropylenarm manschett & handskruv kan minska trötthet och ge mer bekväm upplevelse
»Bottenspetsen är tillverkad av slitstark gummi för att minska olycksfallet
»Tål en viktkapacitet på 300 kg.Hot Tags: aluminium oxiderad yta armbåge krycka för gamla och handikappade till salu, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, billig, foshan, CE, FDA, anpassad, lågt pris, högkvalitativ
Ett par:Armbågshållare / Underarmskruv Nästa:Höjdjusterbar lättviktig Walking Underarm Crutch med bekväm handtag, svart

Förfrågning

You Might Also Like