Armbågshållare / Underarmskruv

Armbågshållare / Underarmskruv

Armbågshållare, Underarmskryck, Kryptillverkare / leverantör i Kina, som erbjuder armbågskruv / underarmskryck, mobilitetsscoter (SW1250), hopfällbar commodestol (7661) och så vidare.

chatta nu

Produktinformation


Beskrivning
# JL937L (3) är en modell av lättvikt underarmskryck som finns i 6 färger. Den tillverkas huvudsakligen med lätta och robusta extruderade aluminiumrör med anodiserad yta som tål en viktkapacitet på 300 kg. Röret har en fjäderlåsstift för justering av manschett och handtagshöjd för att passa olika användare. Armar och handtag är ergonomiskt utformade för att minska tröttheten och ge mer bekväm upplevelse. Bottenspetsen är tillverkad av slitstark gummi för att minska olyckan att glida.

Funktioner
»Lätt och robust strängpressat aluminiumrör med anodiserad yta
»Finns i 6 färger
»Röret har en fjäderlåsstift för justering av manschett och handtagshöjd för att passa olika användare. Den totala höjden är från 37,4 "-49,61" (arm manschett: 4 nivåer, handtag: 10 nivåer)
»Ergonomiskt utformad plastarm manschett & handskruv kan minska tröttheten och ge mer bekväm upplevelse
»Bottenspetsen är tillverkad av slitstark gummi för att minska olycksfallet
»Tål en viktkapacitet på 300 kg.Hot Tags: armbågskruv / underarmshake, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, billig, foshan, CE, FDA, anpassad, lågt pris, högkvalitativ
Ett par:Lätt gående underarm krycka Nästa:Aluminiumoxiderad yta armbåge Kruka för gammal och handikappad till salu

Förfrågning

You Might Also Like