High Quality Four Wheel Rollator med CE & ISO

High Quality Four Wheel Rollator med CE & ISO

Four-Wheel Rollator, Spruta, Sugkatetertillverkare / leverantör i Kina, erbjuder högkvalitativ fyra hjul rullator med CE & ISO, Disponibel tandkassett i olika färger med Ce och ISO, högkvalitativa Disposable Dental Kit med Ce & ISO och så vidare.

chatta nu

Produktinformation

# JL9071LABJ är en modell av lättviktig rullstol med en vikt på 31 kg. Den levereras med slitstark aluminiumram med anodiserad finish. Den tillförlitliga rullstol med dubbelt korsstöd ger dig en säker åktur. Erbjudanden hanterar bromsar för följeslagare för att stoppa rullstolen. Egenskaper flip tillbaka armstöd. Den har avtagbara och uppfällbara fotstöd. Den vadderade klädseln är tillverkad av högkvalitativ nylon som är hållbar och bekväm, 6 "PVC-framhjul och 24" bakhjul med PU-däck ger en smidig och säker åktur. Allt detta gör den här modellen till den stora lösningen för användarna som är letar efter en bärbar & höghållfast rullstol.

Hot Tags: högkvalitativa fyra hjul rullator med ce & iso, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, billig, foshan, CE, FDA, anpassad, lågt pris, högkvalitativ
Ett par:Lätt aluminium Rullstol Nästa:CE / FDA / ISO Hospital Aluminiumvikningsjusterbara Rullstolar

Förfrågning

You Might Also Like