Daglig rengöring av elektriska rullstolar.

- Jul 29, 2015-

Elektrisk rullstol för våra liv är en stor förändring, elektriska rullstolar manuell rullstol är baserad på hög prestanda, intelligent motordrivna anordningar, batterier och andra komponenter, överlagras uppgradering av. Elektrisk rullstol daglig rengöring arbete att göra.

Äldre fordon, underhåll av elektriska rullstolar:

1, oftast med vatten, torka av kroppen, Undvik att placera den elektriska rullstolen i fuktiga platser och undvika knackar controller, rocker särskilt; vid transport av elektriska rullstolar, in strikt skydd controller, när registeransvarige är mat eller dryck kontaminering, tveka inte att rengöra, Använd utspädd rengöring lösning färgade tyg, undvika användning av kvarn eller rengöringsmedel såsom alkohol.

2 manuell broms (säkerhetsanordningar): ofta för att kontrollera om hand bromsen är korrekt justerad. Bör uppmärksamma när du använder hand bromsen, hjul helt stilla, och alla skruvar och skruven ordentligt.

3, stol omslag och rygg: utspätt med varmt vatten och TVÅL och vatten för att rengöra stolar skal tillbaka och undvika rullstolen lagras i en fuktig plats.

4, smörjning och underhåll: alltid använda smörjmedel till underhåll av rullstolar, men Använd inte för mycket för att undvika spår av olja i golvet. Alltid upprätthålla allmänt underhåll, kontrollera att bultar och skruvar är åtdragna.

5, däck: ofta Observera att däck däcktryck är normalt, detta är de mest grundläggande rörelserna.


Ett par:Sport rullstol pris. Nästa:heelchair underhåll metoder finns det?