Olika typer av rullstolar på de viktigaste skillnaderna återspeglas i kroppen.

- Jul 29, 2015-

Olika typer av rullstolar nu på de viktigaste skillnaderna återspeglas i kroppen för patienter med olika behov, så typerna av elektriska rullstolar på marknaden är olika för olika rullstol utrustning, stora har vissa skillnader i strukturen.

Hand-cranked trehjulingar kan delas in i två kategorier: framhjulsdrift och bakhjulsdrift. Front-wheel-drive hand Trike har en enkel struktur, kan åstadkommas med båda händerna eller en hand körning och styrning. Men den handvevade trehjulingar drift stabilitet, dålig klättringsförmåga än bakhjulsdrift handvevade trehjulingar. Bakhjulsdrift handvevade trehjulingar enklare drift, aktiviteter på midjan mindre, bra klättring egenskaper. Men mer komplexa överföringen.

Nu med många av Familjoch #39; s behöver för elektriska rullstolar, det har varit många typer av rullstolar på marknaden. Med utvecklingen av teknik, många rullstolar i drift och användning av mer intelligenta. Jämfört med de traditionella handvevade tre rundorna, kan många familjer känna att det finns fler fördelar. Men för nu, fortfarande har en hel familj i handen när du väljer tre rundor. Det är därför, låt oss titta på tre rundor hand egenskaper.

Handvevade trehjulingar på grund av dess stora hjuldiameter, så det kan anpassa sig till en mängd vägar, främst utomhus så långa avstånd transport och planterade rätt lastning av varor.

Manuell rullstol (vanligtvis kallas handvevade trehjulingar), allmänna struktur är tre omgångar, överförs till drivhjulen genom manuell enhet för att göra dess rörelse. Hand-cranked trehjulingar passar nedre extremiteten amputerade, patienter och äldre.

Handvevade trehjulingar på grund av dess stora hjuldiameter, så det kan anpassa sig till en mängd vägar, främst utomhus så långa avstånd transport och planterade rätt lastning av varor. Det har fördelarna med resor snabbare och enklare. Övre extremiteten hand driven trehjuling scooter användare är: State-skaka, skaka och push-pull. Kedjan växellåda, redskap och Rod enhet. Hand-cranked trehjulingar med manuell bromsar och ramper bromsar, har dessutom också, variabel hastighet och reverserande apparat.


Ett par:Beskriv kortfattat de typer och egenskaper av rullstolar. Nästa:Utveckling historia av rullstolar.