heelchair underhåll metoder finns det?

- Jul 29, 2015-

(1) innan du använder rullstolen, och inom en månad, bör du kontrollera om bultarna löst om lös, skall fästas i tid. I normal använda en check varje tre månader att se till att alla delar är bra, kontrollera robust muttern på rullstolen (särskilt bakaxeln fastställande mutter) finns lös, behöva justera, dra åt.

(2) rullstolar används vid regn bör vara torrt inom en rimlig tid, normal användning av rullstolen bör alltid torka med en mjuk torr trasa och belagd med rostskyddsmedel vax, hålla rullstolen ihållande ljus och vacker.

(3) regelbunden inspektion aktiviteter, flexibilitet i rotationsmekanism och belagda smörjmedel. Om axeln måste tas bort för vissa skäl 24 tums hjul, installera om bör säkerställa muttern skruvas i tight, inte löst.

(4) rullstol fästen anslutningen bult för lösa leder, skärpning är strängt förbjudet.

Rullstol av nedre-kroppen funktionshinder eller nedsatt rörlighet för äldre, är deras andra par ben. men nu är många människor som det, efter hem rullstolen, problem fri tillgång så länge rullstolen, de generellt inte går att inspektion och underhåll, de känner sig bekväma, i själva verket, detta är fel strategi. Även om tillverkarna kan garantera kvaliteten på rullstolen är inga problem, finns det ingen garanti att du använder efter en tid utan problem, så för att säkerställa den bästa rullstolen rullstol behöver regelbundet underhåll.


Ett par:Daglig rengöring av elektriska rullstolar. Nästa:Den korrekta metoden för elektriska rullstolar.