Hur man fäller en lätt rullstol

- Nov 15, 2018-

JL863LAJ JL863LAJ -2

Rullstolar är ett viktigt verktyg för rehabilitering. Rullstolar är inte bara ett transportmedel för fysiskt handikappade och personer med nedsatt rörlighet, men ännu viktigare är att de kan utöva och delta i sociala aktiviteter med hjälp av rullstolar.


Vanliga rullstolar består i allmänhet av en rullstolram, hjul, bromsar och ett säte. Den hand-cranked rullstolen är baserad på en vanlig rullstol och lägger till en hand-cranked enhet. Den elektriska rullstolen är baserad på en vanlig rullstol och ett elektroniskt hjälpsystem läggs till för att minska användarens fysiska ansträngning. Baserat på den elektriska rullstolen lägger den intelligenta rullstolen till positioneringsrörelse, stående rörelse, fjärrkontrollrörelse och relaterat Internet + assistentliv.


Rullstolsunderhåll:


Först och främst måste du förstå enheten, hur man använder den, funktionen av knapparna överallt, verkar inte köpa saker, kan inte användas flexibelt vid kritiska ögonblick, särskilt hur man startar och hur man stoppar snabbt, när de plötsliga händelserna kan spela en nyckelroll.


Håll kroppen ren och torr på en torr plats för att förhindra att delarna rostar.


Innan du använder rullstolen och inom en månad ska du kontrollera om bultarna är lösa. Om det är löst, dra åt det i tid. Vid normal användning, kontrollera var tredje månad för att se till att alla komponenter är bra. Kontrollera de olika muttrarna på rullstolen (särskilt fästmuttern på bakaxeln). Om den är lös måste den justeras och dras åt i tid.


Kontrollera däckanvändningen regelbundet, reparera de roterande delarna i tid och tillsätt regelbundet en liten mängd smörjolja.


Ibland är det oundvikligt att få lerigt vatten eller bli våt av regnet, vara uppmärksam på att rengöra marken i tid och applicera rostvax. Regnet är för surt. Om jorden inte rengörs i tid och det är lätt att rostas i rullstol, åtminstone från det visuella Det påverkar dess skönhet.


Ett par:Nej Nästa:vilket är den bästa elektriska eller manuella rullstolen