2 in1 badstol med hjul

2 in1 badstol med hjul

»multifunktions
»Bänk för överföring av bad

chatta nu

Produktinformation

Multifunktionsbänköverföringsbänk # JL3000

Beskrivning

  • Användning av flera funktioner: Som en rullstol med flera funktioner i fyra kan kommodullstolen användas som duschstol, rullstol, stolstol eller vanlig soffstol för användning. Du kan också ta bort rullstolen och placera den över toaletten i ditt badrum, en superfunktionell design.

  • Bekväm rörlighet: Pu-kommodolen ger mjuka, bekväma ytor som är varma vid beröring. Plastryggstödet är avtagbart så att du kan ta loss det som du behöver. Perfekt för äldre eller funktionshindrade för att hjälpa till med rörlighet och transport i ett hus eller sjukhus.

  • Easy Take Out toalettskopa: Skopan levereras med lock och är tillräckligt stor för att användarna ska kunna använda den bekvämt. Det är lätt att skjuta in och ut från baksidan av sätet. Avtagbar öppning i sätet gör det lätt att använda samtidigt som transportstol. Hink med handtag för enkel rengöring.

  • Hjul med säker låsmekanism: 4 hjul är superflexibla som kan rotera 360 grader för att vända till valfri riktning, lätt att flytta över mattor, badrum och olika typer av golv. Alla fyra hjul har en låsmekanism för att låsa hjulen, du kommer säkert att stoppa rullstolen med den.

  • Robust och hållbar: Denna stol är byggd av aluminiumlegerat material med hög täthet, stark uthållighet och fast struktur, vikt upp till 265 pund. Denna stol är lätt och lätt att transportera eller förvara och innehåller ett hopfällbart fotstöd för en mer kompakt profil. Lätt att montera.

Tjänande

Vi erbjuder ett års garanti på denna produkt.

Om du hittar något kvalitetsproblem kan du köpa tillbaka till oss så skänker vi delar till oss.

Specifikationer

Varunummer.

# JL3000

Bromssystem

Hjulbroms

Infornt hjul dia

3"

hjul dia

3"

Vikt Cap.

115kg


Förpackning

Kartongmått

22 * 33 * 37cm

Nettovikt

8.1kg

Bruttovikt

8,2kg

Q'ty per kartong

1 st


Ett par:Nej Nästa:Bad styrelse

Förfrågning