2 in1 badstol med hjul

2 in1 badstol med hjul

»Multifunktion
»Bänk för överföring av bad

chatta nu

Produktinformation

Multifunktionsbänk för överföring av bad # JL3000

Beskrivning

  • Multifunktionell användning:Som en 4-i-1 multifunktionsrullstol kan commode-rullstolen användas som en duschstol, rullstol, commode-stol eller vanlig soffstol för användning. Du kan också ta bort rullstolen och placera den över toaletten i ditt badrum, en superfunktionell design.

  • Bekväm rörlighet:Pu-sätet ger mjuka, bekväma ytor som är varma att ta på. Plastryggstödet är avtagbart så att du kan ta bort det efter behov. Perfekt för äldre eller funktionshindrade för att hjälpa till med rörlighet och transport genom ett hus eller sjukhus.

  • Lätt att ta ut toalettskopa:Skopan levereras med ett lock och är tillräckligt stor för att användarna ska kunna använda dem bekvämt. Det är lätt att glida in och ut från sätets bakre del. Avtagbar öppning i sätet gör det enkelt att använda samtidigt som kommode och transportstol. Skopa med handtag för enkel rengöring.

  • Hjul med säker låsmekanism:4 hjul är super flexibla som kan rotera 360 grader för att vända åt alla håll, lätta att flytta över mattor, badrum och olika typer av golv. Alla fyra hjul har låsmekanism för att låsa hjul, du kommer säkert att stoppa rullstolen med den.

  • Robust och hållbar:Byggd av aluminiumlegeringsmaterial med hög densitet, stark uthållighet och fast struktur, vikt upp till 265 kg. Denna stol är lätt och lätt att transportera eller lagra och har ett fällbart fotstöd för en mer kompakt profil. Lätt att montera.


Serverar

Vi erbjuder ett års garanti på denna produkt.

Om du hittar något kvalitetsproblem kan du köpa tillbaka till oss så skickar vi delar till oss.

Specifikationer

Varunummer.

# JL3000

Bromssystem

Hjulbroms

Infornt hjul dia

3"

hjul dia

3"

Vikt Cap.

115 kg


Förpackning

Kartongmätning

22 * 33 * 37 cm

Nettovikt

8,1 kg

Bruttovikt

8,2 kg

Q' ty Per kartong

1 stHot Tags: 2 in1 badstol med hjul, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, billig, foshan, CE, FDA, anpassad, lågt pris, hög kvalitet
Ett par:Nej Nästa:Duschstol Med Rygg

Förfrågning

You Might Also Like