Uppmärksamhet för elektriska rullstolar

- Feb 23, 2021-

Uppmärksamhet för elektriska rullstolar

1. Först och främst måste vi fullt ut förstå enheten, hur man använder den, funktionerna hos knappar överallt, verkar inte köpa saker, kan inte flexibelt användas vid kritiska ögonblick, särskilt hur man startar och hur man slutar snabbt, när nödsituationen kan spela en nyckelroll.

2. Håll kroppen ren och lägg den på en torr och ventilerad plats för att förhindra att delar rostar

3. Kontrollera före och inom en månad om bultarna är lösa. Om de är lösa, dra åt dem i tid. Kontrollera var tredje månad under normal användning att alla delar är i gott skick. Kontrollera alla typer av starka muttrar på rullstolen (särskilt fästmuttrarna på bakhjulsaxeln). Om det är löst, justera och dra åt dem i tid.

4, kontrollera användningen av däcket regelbundet, reparera de roterande delarna i rätt tid, fyll regelbundet en liten mängd smörjolja.

5, ibland gå ut oundvikligen fläckad med lerigt vatten, eller våt av regnet, var uppmärksam på att snabbt rengöra och torka jorden, och belagd med antirustvax, regn är för surt, jord om inte snabbt rengöring och lätt att rullstolsrost, åtminstone från den visuella effekten av dess vackra.

6, däcket för att upprätthålla tillräckligt tryck, kan inte komma i kontakt med olja, sura ämnen, vid försämring.

7. Anslutningsbulten på rullstolens sätesram är löst ansluten och det är strängt förbjudet att dra åt.

8, för den elektriska rullstolen att utveckla vanan att använda den laddningen, är att hålla batteriet fullt. Ingen förlust av ellagring är tillåten;Om den elektriska rullstolen inte används under en längre tid kommer förlusten av kraftlagring allvarligt att påverka livslängden, och ju längre tomgångstid, desto allvarligare batteriskada. Tomgång elektrisk rullstol för att utveckla vanan med regelbunden laddning. Batteriet är i ett långsiktigt "fullt tillstånd". Och ut ur regnet! Håll den försiktigt, håll den försiktigt och så vidare.

9, kontrollera ofta flexibiliteten i aktiviteten, rotationsstrukturen och smörjmedlet. Om det av någon anledning är nödvändigt att ta bort axeln från ratten på en elektrisk rullstol, se till att muttrarna är åtdragna och lossna inte vid ominstallation.

Anslutningsbulten på rullstolens sätesram är löst ansluten och är strängt förbjuden att dra åt.

Ett par:Elektrisk rullstol, hjälp dig att återfå lyckan Nästa:Hur tar den gamla mannen ett bad rädd för brottning?