Käpp

- Mar 01, 2021-

Käpp

Med samhällets åldrande mer och mer allvarligt kan de äldre kroppsmuskeln gradvis minska. Så kryckor är ett mycket viktigt levande verktyg för många äldre människor. Så jag kommer att presentera typerna av kryckor i detalj för dig, jag hoppas att du har en ytterligare förståelse för dem. Jianlian kryckor har flerbenta kryckor (stort stödområde, stabilt, särskilt lämpligt för äldre med förlamning), teleskop kryckor, vik kryckor, multifunktionella kryckor (belysning, med sittplatta) och andra typer. Nu vill jag införa två typer av kryckor.

 

Rak sväng, dess höjd kan justeras för användaren är extremt bekväm, med halkskydd, förbättrar säkerhetsindexet avsevärt; Den har också funktionen att vika, lätt att bära och spara utrymme.

 

Armhåla krycka, kan justera höjden enligt användarens höjd fritt, med halkfri fotplatta, förbättra stabiliteten i promenader.

 

Kryckorna är gjorda av järn och aluminium, och ytbehandlingen består av elektroplätering, sprutning och oxidationstryck

 

Traditionella käppar är den hårda efterfrågan hos äldre och personer med särskilda behov. Men med förbättringen av hela människors övergripande fysiska kvalitet och det ökande antalet friluftsliv under de senaste hundra åren har de redan fått fler och fler utomhusgruppers gunst. Därför, när ungdomar naturligtvis saknar sällskap och äldreomsorg, är det definitivt ett bra val att köpa ett par kryckor som en gåva till de äldre.


Ett par:Hur man väljer en pall Nästa:Den tredje foten av människan - en krycka