Hur man väljer en pall

- Feb 25, 2021-

Hur man väljer en pall

Det är så bekvämt, inte bara att sitta på, utan "bekvämt."" Hemiplegia till sitt liv orsakade mycket besvär, sitter nu pall, senare är livet mycket mer "bekvämt". Äldre människor från fattiga familjer som lider av hemiplegi, högt blodtryck och diabetes och andra aktiviteter skickas till pallen för att hjälpa dem att ta hand om sig själva i det dagliga livet, men också för att träna, förbättra kroppens immunitet.

I vanliga dagar sa vi att sitta toalettstol i själva verket kan vi också kalla det sittstol, det spelar en mycket viktig roll i vårt liv, med tanke på att många människor inte är speciella förståelse för det, ner genom byggandet av medicinsk utrustning för att ge dig en detaljerad förklaring av hur man väljer att sitta pall.

Typ: sittande pall kan delas in i två kategorier: vikning och inte vikning; Och de, enligt de mindre delarna, som kan användas som bänkar; Det finns några som vi kan använda för bad; Ledstänger kan stängas av för att underlätta för människor upp och ner typ; Det finns också bredare platser för personer med feta kroppar; Har hög ryggstödstyp, lägg till för att öka på toaletttoaletttypen och så vidare.

Material: Materialen som används vid tillverkningen är huvudsakligen stålrör, aluminiumlegering, plast, gummi, stålrör eller aluminiumlegering används för att göra sitt övergripande stödskelett, de bakre två används främst i hålet, tråget, fatskyddet och armstödet.

 


Ett par:Gånghjälpmedel: Stor stödyta, god stabilitet Nästa:Käpp