Rullstolskuddarna

- Mar 04, 2021-

RullstolskuddenS

För rullstolspatienter är det mycket nödvändigt att välja en bra kudde. På grund av patientens kropps speciella är det nödvändigt att sitta i rullstol under lång tid, så valet av rullstolskudde är mycket nödvändigt vid denna tidpunkt. Eftersom sätesvalet inte är bra för vårt val är i princip inte vilken typ av fördel. Ouyang sitter länge bör vara mycket klart, det är lätt att trycka sår, så höjden på kudden behövs också tillräckligt.

Vårt företag producerar ett brett utbud av rullstolskuddematerial, respektive svart trasa, blå trasa, svart läder, 420D. Eftersom materialets olika funktion också är annorlunda. Svart trasa och blå trasa slitstyrka, hårdhet är stark; Svart läder har funktionen att vara slät och seg;420D material bekvämt.

Faktorer för tryckdelningsfunktion, stabilitet, luftpermeabilitet och hållbarhet bör beaktas vid valet av sittdyna för rullstol. Stress överväganden. Påfrestningarna kommer från det vertikala sitttrycket och det parallella sätets savkraft. Den allmänna svampkudden kan minska trycket på skinkorna, men kommer fortfarande att producera savkraft. Uppblåsbar, gel och annan låg dragkraft, låg friktionskudde till effektivare kundskjuvkraft.

För patienter som inte kan kontrollera sin torso är det viktigt att överväga kuddens stabilitet. Om gelblandningskudden kan ge bättre stabilitet. Och som rullstol behöver ofta skifta, flytta, lågsjuvning singel hungrig uppblåsbar kudde rörlighet är bättre.

Ett par:Produktfördelar med elektriska rullstolar Nästa:Gånghjälpmedel: Stor stödyta, god stabilitet