Vid köp av elbilar bör uppmärksamma flera aspekter av rullstolen?

- Jul 29, 2015-

Har nu en massa rullstol utrustning på marknaden. Enligt praktiskhet koppla främst elektriska och manuella rullstolar, manuellt till kortsiktiga vårdbehov av patienter och omvårdnad på kort sikt att lösa ett svårt problem. Elektrisk rullstol passar sängliggande personer med nedsatt rörlighet, kan inte bara minska bördan av omvårdnad personal och deras familjer och patienter kan kontrollera sin livsstil.

Naturligtvis köpa en rullstol när säkerligen mest viktigt är att se dess användbarhet. När du köper elektriska rullstolar, kan övervägas från följande områden:

1 hjul: om det är en liten sten eller på en liten ås är sannolikt att göra elektrisk rullstol wheels dinglande, orsaka utom kontroll eller att väja i riktning, så var noga med att uppmärksamma hjulen.

2, stabilitet, när elektriska rullstolar behöver ramp upp eller horisontellt genom rampen, inte på ryggen tippar, huvudet bakåt eller i sidled från att välta.

3, komfort, långtidsanvändning är bäst att välja de mjuk sittdynan elektriska rullstolar, sådana patienter kommer att vara mer bekväm.


Ett par:Rullstol köpa behöver ägna mer uppmärksamhet till detalj. Nästa:Högpresterande rullstol att underlätta resor för äldre.