Underhåll av rullstolen.

- Jul 29, 2015-

Rullstol underhåll:

1, måste vi först fullt förstå utrustning, hur man använder knappfunktion för att ta sig runt, inte köpa, avgörande ögonblick inte kan tillämpas flexibelt, i särskilt hur man börja och hur man stoppar snabbt när den konfronteras med oväntade saker kan spela en nyckelroll.

2, att hålla kroppen ren i en torr, ventilerad plats för att förhindra korrosion av delar.

3, rullstol före och inom en månad, bör du kontrollera om bultarna löst om lös, skall fästas i tid. Vid normal användning, kontrollera varje tre månader för att säkerställa att alla delar är bra, kolla robust muttern på rullstolen (särskilt bakaxeln fastställande mutter), lös, behovet av att justera, dra åt.

4, Kontrollera regelbundet däckens skick, lägligt underhåll rörliga delar regelbundet, fylla en liten mängd smörjolja.

5, ibland går ut oundvikligen färgas med lera och vatten, eller få våta, betala uppmärksamhet till snabb rengöring torka smuts och vax-belagd med rost-bevis, regnvatten är så surt, jord om du inte rengör och lätt rullstol rostiga, på minst visuellt påverkar utseendet.

6, däck att upprätthålla tillräckligt tryck inte komma i kontakt med oljor, syror, och förhindra nedbrytning.

7, rullstol sitsram bultar löst sammanhållet, spänn är strängt förbjudet.

8, för elektriska rullstolar att utveckla vanan att fyllning, batteriet hålls full. Mot bristande lagring av El; såsom den elektriska rullstolen inte används för lång tid, brist på lagring av el kommer att allvarligt påverka livet och inaktiv tid är batteriet längre, mer allvarliga skador. Inaktiv elektrisk rullstol att utveckla vana av laddning. Batteriet i "full State". Också undvika regn! försiktigt och så vidare.

9, regelbundna inspektioner, roterande strukturen för flexibilitet och applicera smörjmedel. Om, av någon anledning, Axel hjulet måste avlägsnas, installera bör säkerställa muttern skruvas i tight, inte löst.

10, rullstol sitsram bultar löst sammanhållet, spänn är strängt förbjudet.

Ett par:Vilken typ av människor behöver rullstolar Nästa:Hur köper en rullstol?