Rengöring och underhåll av sittpall

- Feb 27, 2021-

Rengöring och underhåll av sittpall

Tillsätt tvättmedel och vatten för att ge din soffa ett trevligt bad. Sittstolen är en plats där många bakterier, så vi vill rengöra den, oftast är sittstolen gjord av plast, så använd tvättmedel efter att ha belagt med ett lager av bubblor, med mycket vatten för rengöring, är ren sittstol i princip på det här sättet, efter flytten kommer sittstol att bli mycket ren.

Sitt pall, under en lång tid att gå på toaletten, det är en bra hjälpare, om du vill att den ska leva längre, bör vi vara uppmärksamma på dess rengöring och underhåll, nedan ser vi hur man rengör och underhåller den.

1, tvättmedel och vatten, att sitta avföring för att ta ett bekvämt bad. Sittstol är en plats där många bakterier, så vi vill rengöra den, ofta i allmänhet sittstol är gjord av plast, så använd tvättmedel till det efter beläggning med ett lager bubblor, med mycket vatten för rengöring, är ren sittstol i princip på det här sättet, efter flytten blir sittstol mycket ren.

2, regelbunden inspektion och reparation, underhåll är den bästa praxis.Vi går vanligtvis på toaletten när vi sitter på sittplatsen, om stolproblemet fortsätter vi att sitta, resultatet föll på plats är riktigt ful, så kontrollera regelbundet om skruven är lös, oavsett om fotramen är stark, om den är lös, dra åt skruven, rostig, byt ut skruven.

Gör ett bra jobb med rengöring och underhåll av toalettstolar, vi blir bekvämare när vi går på toaletten.


Ett par:Duschstolen Nästa:Produktfördelar med elektriska rullstolar