Vilken typ av människor behöver rullstolar

- Jul 29, 2015-

Vilken typ av människor behöver rullstolar:

Många människor nu vet det finns några missförstånd av rullstolen, att rullstolar krävs för personer med funktionsnedsättning, nu också krävs inte att använda en rullstol. I själva verket många människor hade vada genom fots, men kunde inte acceptera en rullstol, insisterade på promenader, slutligen leder till legand #39; s tillstånd förvärrades, för att undvika sekundär viktimisering för promenader-hörselskadade personer, bör de välja en lämplig rullstol, så att de kan utöva och rullstol att delta i sociala aktiviteter. Så Tianjin rullstol experter säger bör människor med följande villkor använda rullstol;

1:Basic promenader möjligheter, men en lång promenad hårda

2:Ability att gå ner, gå på sina egna hårt

3:Brain problem kan inte vara effektivt kontrolleras kroppen vandringen

4:Lower lem amputation eller förlamning, förlust av förmåga att gå har varit eller har betydande risk

5:Fracture läkningstiden

När en gammal man på grund av ben hyperplasi eller mindre problem såsom osteoporos, gångsvårigheter orsakade när problem för din familj, insisterar på promenader, så småningom leder till problem såsom frakturer och väl rehabilitering, så för att vara frisk, att ha en frisk och lycklig ålderdom för äldre, för utarbetandet av en lämplig rullstol.

Patienter med stroke, förlamning, på grund av det långa staget i sängen varje dag på taket och den unkna luften i rummet, patienter behöva utstå fysisk smärta, och även psykiska plåga, patientand #39; s Moody, inte långsiktig lindring av psykologisk press, familj eller sjuksköterskor i omvårdnad bearbeta inte normal kommunikation med patienten, orsakar en hel del familjekonflikter. Så finns det en lämplig rullstol, kan patienten till frisk luft från utanför, njuter den SolOch #39; s lysande, sopas bort av mentala haze. Och håller på att kommunicera med människor, och patientand #39; s uppmärksamhet överförs, så att effektiv dämpning av familjekonflikter. Så, Köp en lämplig rullstol för patienter är nödvändigt.

Eftersom inte hjärnan på patienter som inte kan gå i rummet i detta lilla utrymme, patienten kan kommunicera med omvärlden under en lång tid, vilket resulterar i minskande fysisk kondition såsom att prata, så att patienter kan vara mycket tunn. Så, ska de köpa en lämplig rullstol är nödvändigt.


Ett par:Köp rullstol ofta de områden som behöver uppmärksamhet. Nästa:Underhåll av rullstolen.