Vad är viktigt för val av rullstol.

- Jul 29, 2015-

Bästa urvalet av rullstolar i en rehabilitering läkare vägledning. Om inget av villkoren kan baseras på att överväga följande faktorer:

Dimensioner i rullstol rullstol sits bredd, djup, tillbaka höjd och avstånd mellan pedaler och kuddar att tillmötesgå de aktuella behoven av ryttare. Om det doesnand #39; t passar, så att deltagarna har att fokusera på delarna av blod cirkulation ska vara drabbade, hud nötning eller tryck sår.

Andra faktorer inkluderar vikten av rullstolen, använda placering, utseende och funktion hos patienter.

Rullstol urvalet av patienter med ryggmärgsskada.

Rullstolar är livslångt ryggmärgen skadan patienttransporter, därför är viktigt att välja en lämplig rullstol.

För patienter med hög ryggmärgsskada, på grund av dålig handfunktion, patienter som inte kan manövrera en rullstol-dirigering krävs att främja, så välj hög rygg, bröst strap en rullstol. Rullstol bromsarna måste vara pålitliga, starka, i fall rullstol på sin egen bild. Dessutom pedal räcken till stora, mjuka, fasta händer också, även utrustad med Anti-decubitus pads, tillräckligt länge för att förhindra att foten blåmärke.

Låg i patienter med ryggmärgsskada, villkorlig vara bra kvalitet, lätta, flexibla framhjul rullstol. När händerna sloka och stora hjulet på en vertikal axel, så driven rullstol är inte svårt. Bör drivas in med ett lager av gummiband så att friktionen i enheten. Också bör vara slitna Palm halv fingerhandskar, slitna att förhindra hand och lättkörd rullstol. Fotpedal på båda sidor bör kunna separera, lätt att sätta ner foten, lätt att flytta. Dubbelsidig armstöd kan bäst tas bort, för att flytta rullstolen till sängen, toalett och sittplatser.

Köp vanliga tillverkare av rullstolar:

Föreslå att du köper regelbundna leverantörer och service assurance produkter. Donand #39; t glömma när att köpa kopior av köp fakturor för framtida enkelt underhåll. Donand #39; t köpa billiga ingen webbplats, ingen fabriker, inga intyg om kvalitet och tillförlitliga produkter, eftersom det kan orsaka sekundära skador till patienten.


Ett par:Metod för användning är viktigare än priset rullstol Nästa:Köp rullstol ofta de områden som behöver uppmärksamhet.