Rullstol köpa behöver ägna mer uppmärksamhet till detalj.

- Jul 29, 2015-

Valda dimensioner av rullstolen är det första övervägandet när rullstolen. Inte rätt storlek, även bästa rullstolen är inte för dig. Rullstol med stor del som hip sittbensknölen knölar runt runt och runt skulderbladen, runt lårbenet, Chung Wo. Måtten på rullstolen, särskilt sits bredd, djup och ryggstödets höjd och avståndet mellan pedaler och kudden om det inte passar, kommer att bli ridande delar av blodcirkulationen påverkas, hud nötning eller tryck sår. Så är det första vi måste beakta måtten på rullstolen.

Beror också på fyrana hjulen på rullstolen är flexibla, seat materialet är slitstark, galvanisering och beläggning defekter av ram, flexibelt och bekvämt vikning, punktstorlek är bekväma att sitta. Inte har använts tidigare, tror alla rullstol personer vill köpa en ny rullstol.

Dessutom är ja valt att överväga bredden på en rullstol med deras matcher bredden på dörren eller köpt ut ur huset, också ett stort problem. Familjebil men också bilen stammen kan hålla, om pumpen inte är bekvämt eller du kan välja massiva däck, börjar med bekväm, omfattande övervägande.

Ett par:Rullstolsburna bör uppmärksamma? Nästa:Vid köp av elbilar bör uppmärksamma flera aspekter av rullstolen?