Rullstolsburna bör uppmärksamma?

- Jul 29, 2015-

Rullstolsburna bör uppmärksamma?

1, uppmärksamma säkerhet, in och ut ur dörren eller när ett hinder påträffas, Använd inte rullstol dörren eller hinder (särskilt de flesta äldre har osteoporos, skada-benägen).

2, när rullstolen, instruerar klienten att handen på rullstol armstödet, rekyl, inte lutar framåt eller på eget initiativ att få bort; för att inte falla, om nödvändigt, lägga till begränsning. Shanghai Huashan sjukhus för neurologi, Avon

3, på grund av mindre främre hjulen på rullstolen, som påträffades i de snabbrörliga små hinder (till exempel stenar, små diket) lätt kan leda till en rullstol orsakade plötsliga stopp rullstol tippning framåt eller patientens skada, var försiktig med att trycka rullstolar, pull-läge kan användas vid behov (på grund av större bakhjul, mer nedsatt förmåga).

4, wheeling utförsåkning hastigheten är långsammare, huvud och baksidan av patienten bör luta dig tillbaka och hålla Ledstången, att undvika olyckor.

5, hålla observation; patienter pad som ödem, sår i nedre extremiteterna eller ledvärk, pedaler kan höjas, med mjuka kuddar.

6, varm när kylan, sätta filt på en rullstol, också med filtar runt patientand #39; s hals, fäst med en PIN-KOD och runt armarna, stift fast på handleden, sedan överkroppen runt, och efter du tar av dig skorna med en filt att Linda ben och fötter.

7, bör alltid kontrollera rullstolar, vanlig olja, förbli intakt och ställ åt sidan.


Ett par:Vara en del av FIME 2015 - Miami, USA Nästa:Rullstol köpa behöver ägna mer uppmärksamhet till detalj.